„Omul nu este suma a tot ceea ce are, ci totalitatea a ceea ce inca nu are, a tot ce ar putea avea.” – Jean Paul Sartre

Care este adevaratul „DAR” pe care il ai? … Ceea ce faci in prezent, iti ofera cu adevarat libertatea pe care ti-o doresti? Ceea ce faci acum, are la baza ceea ce ai face oricum, in mod natural si firesc?

Alergand dupa rezultate si succes in afaceri, fara sa ne gandim daca asta ne dorim cu adevarat, si ne place, de cele mai multe ori, ne poate aduce rezultate pe care chiar ca nu ni le dorim. Uneori ne poate costa sanatatea alteori chiar moartea …

Deci, care dintre „darurile” pe care le ai te conduce la acea stare de implinire? Sa fie un talent anume, o aptitudine de leader, de manager sau de antreprenor?…

ATENTIE! ACESTA ESTE UN PROGRAM DE LEADERSHIP DESTINAT NUMAI CELOR CARE VOR SA FACA O SCHIMBARE IN VIATA LOR!!!

FELICITARI pentru parcurgerea acestui mini-curs! Cat de departe vei ajunge, depinde numai de tine. Aceste scurte lectii ti-au oferit, intr-o maniera succinta, doar cateva tehnici si idei care iti pot schimba viata. Nu iti va schimba viata si nu te va schimba peste noapte (doar daca nu te apuci de treaba in aceasta noapte).

Prin acest mini-curs, ai pus in miscare o cauza, si fiecare cauza genereaza un efect sau un rezultat, si fiecare rezultat se aseaza peste un alt rezultat pentru a ne purta intr-o anumita directie. Si fiecare directie are o anumita destinatie.

In seminarul de 4 zile de la Londra – UPW – Unleash The Power Within, UNIC in Europa, si care are loc doar o data pe an, vei invata mult mai multe. Vei invata cum sa iti transformi viata din una ordinara in una … EXTRAORDINARA!

UPW2016-Banner

arobsig